De Glazenkeet wordt met een feestelijke knal geopend.
De Glazenkeet wordt met een feestelijke knal geopend. (Foto: Leo Tillmans)

Iedereen viert feest bij Glazenkeet Heemskerk

HEEMSKERK - Van 11 tot en met 15 december stond de Glazenkeet opnieuw op het Burgemeester Nielenplein in Heemskerk. Vier dagen lang werd er geld ingezameld en vier dagen lang was er muziek met dans en andere feestelijkheden.

'Heel Heemskerk een fijne kerst'

De organisatie kon voortbouwen op de ervaringen van voorgaande jaren. Deze derde editie bleek niet alleen sterker qua organisatie, maar ook beter. En net als in voorgaande edities werd er dus geld ingezameld voor Heemskerkers die met heel weinig moeten rondkomen.

Het motto bleef ook in deze derde editie ongewijzigd: 'Heel Heemskerk een fijne kerst'. Er werd een programma vol muziek, dans en feestelijkheden gepresenteerd waar iedereen van genoot.. "We merken dat we ook nu weer iets goeds hebben neergezet. Veel mensen en organisaties wilden met ons meedoen en alles voor het goede doel. Het is mooi om te merken dat er in Heemskerk veel betrokkenheid is", aldus José de Kleijn, initiatiefneemster van de Glazenkeet.

Vele sponsoren hebben bijgedragen om het evenement mogelijk te maken. De opbrengst van de Glazenkeet gaat dan ook voor de volle 100% naar inwoners van Heemskerk met geldzorgen. Het bestuur van de Glazenkeet bedankt iedereen die heeft meegeholpen en heeft bijgedragen, zoals Notariskantoor Lautenbach voor de royale bijdrage bij het oprichten van Stichting De Glazenkeet.

Op de foto bestuurslid Job Roggeveen,Céline en Isabeau Lautenbach.