De spelers van ADO'20- onder 14-3 juichen nadat de titel een feit is.
De spelers van ADO'20- onder 14-3 juichen nadat de titel een feit is. (Foto: Odin Ligtermoet)

ADO'20 jongens onder 14-3 kampioen!

HEEMSKERK - Zaterdag 14 december speelde ADO'20 jongens onder 14-3 de kampioenswedstrijd. Onder leiding van hun trainer hadden ze alle wedstrijden van dit winterseizoen gewonnen en gingen ze deze laatste wedstrijd ook voor de winst. En dat is ze gelukt, de thuiswedstrijd wonnen ze met 5-0.

Jeugdploeg uit Heemskerk wint alle wedstrijden

ADO'20 JO14-3 speelde tegen FC Uitgeest JO 14-2. Het team was zenuwachtig voor het begin van deze wedstrijd. Voor rust, met forse wind tegen, ging de wedstrijd gelijk op. Met over en weer kleine kansen, maar doelpunten bleven uit. Een gevaarlijk indraaiende corner van Uitgeest werd onschadelijk gemaakt door Daan. Vooral door goed ingrijpen van de verdedigers Nico, Sandesh, Ties, Jelle, Keanay en Lars bleef de ruststand 0-0. Aanvoerder Ruben hoorde ik roepen tegen zijn teamgenoten: "Rustig wachten de kansen komen vanzelf."

De tweede helft kwam goed los. In de 4e minuut was het Quinton die de score fraai opende met een bekeken schot. Milan zorgde 3 minuten later voor de rustgevende 2-0. Vijf minuten voor tijd werd de stand 3-0 door een mooie solo van Farhaad. In de eerste bal na de aftrap scoort Wouter de 4-0. Even later maakt Younes via een mooie goal in de kruising er 5-0 van.

Gefeliciteerd

Alle spelers werden door coach Sufyaan gefeliciteerd en kregen een medaille als blijvende herinnering aan deze mooie dag. Na de wedstrijd kreeg het team een patatje van de club. En werd er nog een bescheiden feestje gevierd.