Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

FC Velsenoord houdt klaverjastoernooi

VELSEN-NOORD - Aanstaande zaterdag 21 december organiseert de Vriendenvoetbal FC Velsenoord haar traditionele klaverjastoernooi op Sportpark Rooswijk in Velsen Noord. Aanvang van het toernooi is 10:00 uur en de koppels worden verwacht ca. 9:30 uur in de kantine van FC Velsenoord.

Op 21 december in kantine van voetbalclub

Het terugkerend evenement wordt al meer dan 15 jaar georganiseerd. Dit jaar hebben 36 koppels ingeschreven bij de organisatie. Er is voor elke koppel een prijs en na afloop van het klaverjassen, wordt een loterij georganiseerd met mooie prijzen. Deze dag is voor iedereen vrij toegankelijk. Het toernooi staat in het teken van het aankomend Jubileum van FC Velsenoord.

FC Velsenoord bestaat zaterdag 4 april 2020 100 jaar! Dit zal volgend jaar uitgebreid- en gepast gevierd worden. De aftrap van het Jubileumjaar zal zaterdag 4 januari zijn. Dan speelt de huidige selectie tegen een oud combinatie van FC Velsenoord, bestaande uit KIC-, VVB- en FC Velsenoord spelers. Daarnaast zal het Vriendenteam van FC Velsenoord het gaan opnemen tegen de damesselectie zaterdag van BVV de Kennemers. Deze combinatie bestaat uit dames van het oude damesteam van FC Velsenoord en huidige dames van de BVV de Kennemers.

Beide wedstrijden beginnen om 13.30 uur op het Sportpark Rooswijk in Velsen Noord en is voor iedereen toegankelijk. Na afloop van beide wedstrijden wordt de Nieuwjaarsreceptie officieel geopend door de voorzitter van FC Velsenoord. Ook op deze dag organiseert de Vrienden van FC Velsenoord een loterij. Uiteraard is iedereen die FC Velsenoord een warm hart toedraagt van harte welkom. Tijdens de receptie zal er live muziek zijn, verzorgt door Nobels Licht en Geluid uit Velsen Noord.

Bent U van plan om in 2020 weer de voetbalschoenen uit de kast te halen? U bent van harte welkom op Sportpark Rooswijk in Velsen Noord. Het Vriendenteam speelt elke zaterdag haar partijtje en begint altijd om 14:30 uur. Het is een spel voor uitgespeelde voetballers, waarbij het weer gaat kriebelen als je de bal ziet rollen. Zie het als een "veredelde Walking Soccer". Geen tackles, klein veldje met kleine doelen en fysiek contact wordt zoveel mogelijk vermeden.