Glazenkeet 2019 groot succes: bijna tienduizend euro ingezameld

HEEMSKERK - Terugkijkend op maanden voorbereiding en afgelopen week het evenement "mogen we tevreden zijn" aldus Jose de Kleijn. De insteek dit jaar om in te zetten op verborgen armoede en te kijken of we zo de inwoners met financiële zorgen kunnen bereiken is echt gelukt. In 2,5 maand werden 110 aanvragen ingediend bij de aanmeld-lijn van het SociaalTeamHeemskerk.

"Dat is een succes!" Daarnaast stond er een vijfdaags evenement, met allerlei optredens voor jong en oud. Helaas speelde storm en regen ons parten, waardoor niet alles optimaal benut werd. ''Toch kijken we terug op veel gezellige momenten'', aldus José de Kleijn.

Resultaat

''De opbrengst is 9662,35 euro ,waarmee we nu deze 110 nieuw geregistreerde gezinnen een fijne kerst kunnen bezorgen. Sociaal Team heeft naast de nieuwe aanmeldingen ook al 30 gezinnen waar de situatie schrijnend is, een bon van 50,- toebedeeld. Uiteraard wordt van het resterende geld en wat nog binnenkomt van donaties ook bonnen gehaald. En net als voorgaande jaren gaat alles 100% naar de minima.''

Team


''Het team bestaande uit Arne Meintjes, Mathijs Zerr en Erwin Simons alle lof voor het teamspirit, samenwerking en doorzettingsvermogen, volgend jaar editie 4. Heel Heemskerk bedankt voor uw steun', aldus José de Kleijn.