Een ouderpaar heeft er zin in...
Een ouderpaar heeft er zin in... (Foto: Shutterstock)

Gezellig ouderwets dansen

HEEMSKERK - Heb je altijd (weer) willen dansen en verlang je ook naar een ouderwets gezellig avondje uit? Kom dan zaterdag 4 januari naar buurtcentrum De Schuilhoek in Heemskerk.

In de Schuilhoek in Heemskerk op 4 januari

Dansen in een ongedwongen sfeer, geen wedstrijdniveau maar gewoon dansen voor paren op je eigen manier. Dansen is plezier voor twee. Genieten, ontspannen en bewegen is het motto van onze avonden.

De alom bekende DJ George Snijders verzorgt de muziek, geen disco maar heerlijke ouderwetse dansmuziek in een modern jasje met o.a .Foxtrot, Engelse wals, slow-fox ,jive, chachacha, rumba, veléta enz. ook enkel eenvoudige Line-dansjes, welke je zo onder de knie zult hebben.

Zaal open

De zaal is open om 19.30 uur , het dansen begint om 20.00 uur en gaat door tot 23.30 uur. ''De entreeprijs houden wij laag en is 3,50 euro per persoon. Regelmatig zullen wij u verwennen met een stukje kaas, worst of een warm hapje''. aldus de organisatie. Consumpties zijn verkrijgbaar aan de gezellige bar, welke op buurthuisniveau zijn geprijsd. Zaterdag 4 januari in buurtcentrum "De Schuilhoek ", van Bronckhorststraat 1 te Heemskerk. Info: tel.0251-292726