Marcel Gillebaard:
Marcel Gillebaard: "Ik ben met het team trots op het eindresultaat". (Foto: aangeleverd)

De Streek na verbouwing 'keukenbibliotheek'

HOOGKARSPEL - Voor wie denkt de meeste inspiratie voor een nieuwe keuken uit een brochure of een folder te halen: leg het papier terzijde, want het is simpelweg tijdverspilling. De nieuwste Noord-Hollandse 'keukenbibliotheek' staat in Hoogkarspel waar Keukenstudio De Streek vorige week een grootse verbouwing afrondde.

Trendsetter in keukenmodellen en -apparatuur

Groots niet alleen qua omvang, maar ook qua kwaliteit én de tijd die ervoor genomen werd: het was geen haastwerk, het familiebedrijf nam er ruim tien weken de tijd voor. Dat heeft omzet gekost, maar het bedrijf van Marcel Gillebaard had en heeft een langetermijndoel: de klanten voor de komende jaren inspireren. Dat is meer dan gelukt.

Om te beginnen is de showroom groter geworden, omdat de bovenverdieping er bij is betrokken. Die werd tot deze zomer slechts als opslag gebruikt. Hoge wanden laten niet alleen elke keuken afzonderlijk beter eruit springen, maar geven ook de bezoeker een prikkelend gevoel van inspiratie en avontuur wat voor moois er na de volgende hoek te zien is. De nieuwe showroom inspireert zodoende nóg meer, de sfeer die je er treft voelt als thuis of hoe je het thuis zou willen hebben. Ook al omdat elke keuken op het elektriciteitsnet is aangesloten. De inductieplaten, de keukenlichtjes en wat al niet meer: ze staan er niet alleen voor de show, ze doen het ook echt.

Omdat anno 2019 de voorheen strakke scheidslijnen tussen landelijke, nostalgische en moderne keukens zijn verdwenen, worden bezoekers bovendien ook echt verrast door verrassende combinaties qua stijl. De nieuwste keukenapparatuur, vooral op het gebied van afzuiging, inductieplaten en stoomovens zijn er veel technologische ontwikkelingen, vormen bij dit alles de kers op de taart. Marcel Gillebaard: "Ik ben met het team trots op het eindresultaat, wij denken dat onze klanten dat ook zijn."