V.o.nb.: Irene van den Heuvel, Liesbeth Brinkman, Ingrid Stijsiger, Gregor Overtoom en Colet Nierop.
V.o.nb.: Irene van den Heuvel, Liesbeth Brinkman, Ingrid Stijsiger, Gregor Overtoom en Colet Nierop. (Foto: aangeleverd)

Winterse liedjes in Groene kerkje

LAMBERTSCHAAG - De sterren van de hemel zingen; dat is Ingrid Stijsiger met gezelschap al vaker gelukt in het Groene Kerkje. En december is daarvoor de uitgelezen maand; donkere nachten en heilige dagen naderen, culminerend in de kerstnacht in vele landen en talen bezongen. Daarvan wordt een selectie gemaakt en ten gehore gebracht bij dit koffie concert in kerstsfeer.

Sopraan Liesbeth Brinkman en mezzo sopraan Ingrid Stijsiger -van Stabat Mater- vertolken de liederen met begeleiding van celliste Irene van den Heuvel, violist Gregor Overtoom en harpiste Colet Nierop.

Zij vormen een gelegenheidsensemble en hebben de essentie van kerst getracht te vangen in een prachtig repertoire Engelse, Franse, Duitse en Spaanse kerstliederen. Een door de variatie boeiend luisterconcert voor alle leeftijden.

Geniet ook zondag 8 december om 11.30 uur in het Groene kerkje, aan het Noordeinde in Lambertschaag. Entree 13,50 euro, abonnees betalen 11,50 euro. Meer informatie, zie www.hetgroenekerkje.nl.