Als de financiële administratie niet lekker loopt

MEDEMBLIK - Wie in een financieel kwetsbare situatie zit en hulp nodig heeft met financiën op orde te krijgen of brieven niet goed begrijpt of de post niet meer durft open te maken? Doe dan een beroep op een BudgetBuddy van MEE & de Wering, zonder de regie te verliezen.

BudgetBuddy's zijn gespecialiseerde vrijwilligers die helpen bij financiële problemen, thuis met de administratie en denken mee bij het vinden van oplossingen om schulden af te lossen of financiële problemen te voorkomen.

Wie heeft een laag inkomen en maakt als ouder veel kosten voor de kinderen? Dan is het soms lastig om hen te geven wat ze nodig hebben: een fiets, schoolspullen of zwemles. Er zijn veel mogelijkheden en regelingen voor praktische of financiële hulp, zodat een kind gewoon kan meedoen. De BudgetBuddy is daarvan goed op de hoogte en brengt een hulpvrager in contact met het Jeugdfonds Sport en Cultuur als die moeite heeft om het lidmaatschap bij de sportvereniging van een kind te betalen.

Meer weten? Neem contact op via tel. 088-0075140 tussen 09.00 tot 12.00 uur. Een BudgetBuddy wordt gratis mogelijk gemaakt door de gemeente Medemblik.