Rossie zoekt een lief maatje. Wie heeft er een plekje voor hem?
Rossie zoekt een lief maatje. Wie heeft er een plekje voor hem? (Foto: aangeleverd)

Tehuis gezocht voor konijn Rossi

MIDWOUD - Rossi is één van de vondelingetjes die de dierenopvang de afgelopen tijd binnenkreeg. Medewerkers denken, omdat de vakantie in aantocht is, dat ze veel meldingen hebben van gevonden dieren. Dat ze een keertje ontsnappen, dat kan gebeuren, maar dat er geen baasjes zich aanmelden dat hun dier vermist is, zet hen aan het denken.

Tip

Geef altijd een gevonden of vermist dier zo snel mogelijk door bij Amivedi. Dat kan 24/7 via www.amivedi.nl.

Rossi is een vondelingetje uit Hoorn. Hij heeft zijn naam te danken aan zijn roestbruine vlekken. Overigens zag zijn vacht er verder ook bijzonder uit. Het leek wel of er in geknipt was met een hele botte schaar. Zijn vacht is nu weer aan het opknappen en verder is hij klaar voor een nieuwe start in zijn leven. De vrijwilligers zien hem graag bij een leuke voedster en in een ruim verblijf waar hij zijn dagelijkse sprintje kan trekken.

Wie meer wil weten of kennismaken kan bellen naar 0224-551818 of komt tijdens de bezoektijden even langs bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Meer informatie is te vinden op www.dierenasiel-schagen.nl.