Testamentcheckdag Mantel & Overtoom Notarissen

Hoe lang is het geleden dat uw testament is opgemaakt? En komt dat nog overeen met de wensen van nu? Mantel & Overtoom Notarissen doet vrijdag 8 november mee aan de Testamentcheckdag van de EPN. Maak een afspraak voor een gratis halfuur bespreking.

In Benningbroek én in Andijk

Belangstellenden kunnen vrijdag 8 november hun testament gratis laten checken bij Mantel & Overtoom Notarissen in Andijk én Benningbroek. Ga naar www.testamentcheckdag.nl voor meer informatie of bel naar 0228-592224 of 0229-591264. Schikt deze dag niet? Op zaterdag 9 november (Benningbroek) en zaterdag 16 november (Andijk) is ook een mogelijkheid om tussen 09.30 en 14.30 uur het testament te checken. Maak vooraf wel een afspraak.

Wellicht herkenbaar: jaren geleden getrouwd en toen een testament laten opmaken. Of misschien onlangs samen met uw partner een woning gekocht en meteen een testament laten opmaken. Weet u precies wat er in het testament staat? Wat gebeurt er bijvoorbeeld met uw vermogen na overlijden? Weet heeft de voogdij en het bewind over de kinderen? Wat gebeurt er met het bedrijf?

Het leven verandert snel. Misschien zijn er in de tussentijd kinderen of kleinkinderen geboren, gescheiden en hertrouwd? Een andere woning gekocht of is een hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat de situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor het testament. Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk om juist op die momenten het testament te controleren. Het moet niet zo zijn dat erfgenamen voor vervelende verrassingen komen te staan. Investeer in de toekomst en zorg ervoor verzekerd te zijn van een passend testament.

Iedereen welkom

Testament vrijblijvend laten controleren? Of advies over het opstellen van een testament?

Iedereen is van harte welkom tijdens de Testamentcheckdag bij Mantel & Overtoom Notarissen in Andijk en Benningbroek op 8 november 2019.