Sanisale viert feest.
Sanisale viert feest. Foto: aangeleverd

Groot feest bij Sanisale.com en Keukensale.com

HEERHUGOWAARD - Wat begon als een kleine winkel met sanitair op het industrieterrein van Heerhugowaard, groeide uit tot een concern met meer dan 70 vestigingen. Sanisale.com en Keukensale.com zijn inmiddels één van de grootste en leukste sanitair- en keuken aanbieders in Nederland.

Nu, tien jaar later, viert Sanisale.com haar jubileum en is Keukensale.com alweer vijf jaar actief. Deze twee verjaardagen samen vragen om een éxtra groot feest. ,,Alle winkels zijn versierd en iedereen wordt getrakteerd op taart, een hapje en een drankje", zegt franchiseondernemer David Bakker van Sanisale.com Heerhugowaard. ,,Daarnaast zijn er mooie kortingen, die we aanbieden bovenop de bestaande acties."

A-merken tegen bodemprijzen

De ruim opgezette winkels staan bekend om hun mooie collectie A-merken, die tegen bodemprijzen worden aangeboden. Wat opvalt is de vriendelijke, open sfeer in de winkels en de collecties zijn altijd up-to-date volgens de laatste trends. ,,Niet voor niets weten mensen uit heel Nederland ons te vinden, maar we verwelkomen ook klanten in Duitsland, België en de Nederlandse Antillen", Zegt franchiseondernemer Sander van der Meij van Keukensale.com Heerhugowaard.

Hoge kortingen

Welke kortingen kunnen de klanten verwachten? ,,Momenteel loopt de actie 2 x 21% BTW korting bij Sanisale.com. Klanten die tijdens deze 'feestweek' onze winkels bezoeken krijgen daar nog eens extra 10% korting bovenop. Bij Keukensale.com geven we 50% korting op keukens én een gratis kokend waterkraan. Nu krijgen klanten daar nóg 5% extra korting op*. Kortom, er is niets meer wat u ervan weerhoudt om een nieuwe keuken of badkamer te bestellen bij ons. *De acties zijn geldig tot en met 1 maart, vraag naar de voorwaarden in de showroom.