Piet en Sylvia Blom nemen een kijkje op de bouwplaats van De Coraal.
Piet en Sylvia Blom nemen een kijkje op de bouwplaats van De Coraal. (Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA)

Genieten van woongenot op unieke locatie

Broekman Makelaars tekent voor De Coraal

HEERHUGOWAARD - Maar liefst 24 luxe appartementen verrijzen momenteel in het centrum van Heerhugowaard, op loopafstand van winkelcentrum Middenwaard en het station. M.J. de Nijs Projectontwikkeling heeft het plan duurzaam ontwikkeld en Broekman Makelaars heeft het in de verkoop. "Het zijn strak vormgegeven appartementen met Spaanse invloeden. Het ontwerp is namelijk van de hand van de bekende Spaanse architect Josep Lluís Mateo, bekend om zijn vele spraakmakende projecten."

Edwin Balvers van Broekman Makelaars vervolgt: "Zodra de plannen bekend waren werd De Coraal omarmd door vele belangstellenden, met als gevolg dat het grootste gedeelte inmiddels is verkocht. De realisatie door Bouwbedrijf M.J. de Nijs vordert gestaag. Misschien interessant om te vertellen is dat een groot aantal van de appartementen supergeschikt zijn voor de iets oudere doelgroep, maar dat bij deze mensen vaak het besef leeft dat het slecht te financieren is, juist omdat men al iets ouder is. Maar niets is minder waar, want er bestaan tal van mogelijkheden, waarbij men soms nog voordeliger uit is. De Rabobank is hierin de project-financierder, waarmee we een uitstekende verstandhouding onderhouden."

Goed gevoel

Een van de gelukkigen die in aanmerking kwam van een appartement in De Coraal is het uit Oudorp afkomstige echtpaar Piet en Sylvia Blom. "We hadden altijd al het plan om compacter en gelijkvloers te gaan wonen, maar door onze beider gezondheid zijn deze plannen vervroegd", zegt Sylvia Blom. "We zijn heel blij dat we er gaan wonen, want het is een mooie plek aan het water. Ook beschikt het over een balkon over de gehele breedte van de woning." Haar man Piet vult aan: "Wat zeker meespeelde was de centrale ligging. We hebben hier alles om de hoek; van winkels tot het station zodat we mobiel kunnen zijn én blijven." Het echtpaar Blom kijkt terug op een prettige samenwerking, temeer daar op het moment van het interview hun 'oude' woning in Oudorp nét door Broekman Makelaars werd verkocht. "Al met al hebben we er een heel goed gevoel aan over gehouden. Ook met het oog op de toekomst, want Bouwbedrijf M.J. de Nijs levert de appartementen energieneutraal en gasloos op. We weten zeker dat we volop gaan genieten in De Coraal."

Het ligt in de verwachting dat de sleutels van De Coraal in het eerste kwartaal van 2020 aan de nieuwe bewoners overhandigd kunnen worden. Interesse? Neem contact op met Broekman Makelaars die nog twee patiowoningen in de verkoop heeft; appartementen op het lijf geschreven voor een klein gezin dat uitermate luxe en zorgeloos wil wonen.

Voor meer info zie www.de-coraal.nl