Cursus mindful mediteren en de kracht van gedachten

BERGEN - Karin en Robert Gilhuijs gaan vanaf woensdagavond 20 maart in Bergen van start met een cursus mindful mediteren en de kracht van gedachten.

Altijd al willen mediteren?

In deze cursus gaan de deelnemers zien wat de invloed is van gedachten op je leven. Positieve gedachten geeft positiviteit, negatieve gedachten veelal negativiteit. Hoe komt het dat als je denkt dat iets gaat gebeuren, dat het ook gebeurt? Hoe kun je die gedachten in je voordeel laten werken? Hoe word je bewust van je gedachten?

Diverse meditatieoefeningen

In deze cursus wordt met deze thema's en diverse meditatieoefeningen aan de slag gegaan om bewust te worden van gedachten en hoe je deze in je voordeel kunt laten werken. Meditatie zorgt voor innerlijke rust, balans en voor heling van lichaam en geest. De meditatieoefeningen vinden op een stoel plaats. Ervaring is niet nodig.

Cursuslocatie

De cursuslocatie is: Lucebertschool, Zakedijkje 38a, Bergen. De cursusdata zijn woensdag 20, 27 maart en 3, 10, 17 april 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.