Workshops Rode Kruis

REGIO - Het Rode Kruis organiseert samen met Stichting Welzijn Bergen, interessante, gezellige informatieve middagworkshops. 'Hoe zorg je voor jezelf en voor een ander' en 'Goed voorbereid'.

'Hoe zorg je voor jezelf en voor een ander' vindt plaats in Ontmoetingscentrum T&O aan de Kogendijk 42A in Bergen op donderdag 14 maart. De tijden zijn van 14.00 tot 16.00 uur en de entree is gratis, exclusief consumpties.

Leer tijdens de workshop 'Goed Voorbereid' hoe veelvoorkomende risico's in de directe leefomgeving te voorkomen zijn. Deelnemers krijgen handige tips en uitleg hoe deze toe te passen zijn. Zo wordt met en voor elkaar voor veiligheid gezorgd. Ook worden mensen uitgenodigd voor een leerzame en gezellige middag met aandacht voor en tips over brand-, val- & inbraakpreventie. Er zijn leuke prijsjes te winnen! Neem gerust de buurvrouw, vriend, vriendin, kleinkind, mantelzorger of een andere gast mee. Dit alles vindt dinsdag 19 februari van 14.00 tot 16.00 uur plaats in Wijksteunpunt De Sanderij aan De Sanderij in Schoorl. Entree is gratis, exclusief consumpties.

Aanmelden via Stichting Welzijn Bergen, telefoon: 072-5821450. www.welzijnbergen.nl