Ellen Verburgt.
Ellen Verburgt. Foto: aangeleverd

Zingen met Bach

SCHOORL - De Stichting Bachcantate Bergen organiseert zondag 3 maart weer een workshop met de titel: 'Zingen met Bach' onder leiding van Ellen Verburgt met bijzondere aandacht voor Bach's muziek uit de passietijd.

De workshop is bedoeld voor leergierige koorzangers, die kennis willen maken met de muziek van J.S.Bach of die hun kennis daarover willen verdiepen. Aandacht wordt geschonken aan vocale techniek in de bijzonder afwisselende koormuziek van Bach aan de hand van een ander repertoire dan bij de eerdere workshops. Er is geen auditie en geen stemtest. Er is plaats voor iedere zingende liefhebber die meer over Bachs vocale muziek wil weten met een maximum van 50 deelnemers. Plaatsing geschiedt volgens het principe 'wie het eerst komt het eerst maalt'. De workshop vindt plaats in de protestantse kerk te Schoorl aan de Duinweg 5 van 13.30 tot 16.30 uur en wordt afgesloten met een korte uitvoering voor publiek (16.30 tot 17.00 uur).

Reserveren

Reservering voor deelname aan de workshop is noodzakelijk, via email secretariaat@bachcantatebergen.nl. De kosten voor deelname zijn € 25,00.