La Familia.
La Familia. (Foto: aangeleverd)

Rondje Vrijthof met La Familia

ALKMAAR - De zorgvragers van Stichting NiKo hebben afgelopen dinsdag 19 februari in de Orangerie van De Nieuwpoort genoten van het optreden van La Familia 'Een rondje Vrijthof'. Zij hadden een feestelijk concert in de sfeer van André Rieu voor de aanwezigen in petto met hoogtepunten uit operette, musical, vrolijke opera en film.

Feestelijk concert in sfeer Andre Rieu

Dankzij een royale financiële bijdrage aan de Stichting Vrienden van De Nieuwpoort door de familie Maas kon dit optreden worden gerealiseerd. De heer en mevrouw Maas hebben een aantal jaren in volle tevredenheid in De Nieuwpoort gewoond, ook tot volle tevredenheid van hun familie.

"Heel bijzonder om dit mee te mogen maken"

Als blijk van waardering hebben zij deze gift gedaan, met de wens dat het aan een culturele activiteit, zoals muziek, zou worden besteed. Een prachtig gebaar voor de zorgvragers van Stichting NiKo!

Activiteitenbegeleider Paulien Bindels heeft dankzij grote inspanningen twee dochters van de familie Maas uit kunnen nodigen om het optreden bij te wonen. "Heel bijzonder om dit mee te mogen maken."

Het boek is dicht

De dochters Maas zijn het met elkaar eens. "Onze ouders zijn overleden, het boek is dicht, dan denk je er niet aan om van Stichting NiKo nog iets te horen. En ineens worden we uitgenodigd om dit optreden mee te beleven. Echt heel erg leuk!"

Zichtbaar genoten

De activiteitenbegeleiders hebben deze feestelijke middag georganiseerd voor de zorgvragers. En de zorgvragers? Die hebben zichtbaar genoten! Met een hapje en een drankje erbij was het feest compleet.