Nicky's Place is jarig!

OUDKARSPEL - In het Behouden Huis in Oudkarspel wordt sinds april 2014 een de spirituele familiebeurs georganiseerd. En al sinds februari 1999 is Nicky's Place onder de bezielende leiding van Nicole van Olderen in Noord-Holland zichtbaar op het gebied van spiritualiteit en innerlijke ontwikkeling.

Trots als een pauw

Het twintigjarig bestaan van Nicky's Place wordt zondag 10 maart gevierd en daarom wordt uitgepakt met een loterij met leuke prijsjes. "Even terugkijkend naar de ontwikkelingen in de afgelopen vijf jaar", vertelt Nicole van Nicky's Place: "Keer op keer ontmoeten wij weer nieuwe therapeuten, masseurs, coaches, behandelaars en inzichtgevers."

Poespas

Nicole vervolgt: "Wij nodigen ze uit, na een kennismakingsgesprek, om zichzelf te presenteren op de beurs. Dat is voor vele 'net beginnende' zzp'ers wel een drempel om te overwinnen. Dus wij zeggen: kom naar buiten en laat zien wie je bent, geen poespas, maar gewoon oprecht jezelf laten zien! Onze beurs heeft een goede sfeer. Wij werken als een grote familie samen om jou en de andere bezoekers een welkom gevoel te geven zodat je met jouw vragen of interesse je op je gemak voelt. Als je het even niet weet dan ben ik er altijd om je een advies te geven bij wie je misschien het beste terecht kunt. Dát is voor mij belangrijk om te vermelden! Want op een spirituele beurs ben je soms als een kuiken zonder moeder en heb je even duwtje in de juiste richting nodig om je pad weer te kunnen volgen of een bemoedigend woord om vol te houden en door te gaan!

Bedanken

Verder wil Nicole langs deze weg alle bezoekers van harte bedanken. "Maar ook de deelnemers en media want met elkaar hebben wij dit bereikt! Samen hebben wij de spirituele familiebeurs gemaakt tot wat het nu is geworden!"

Feest

Het is dus feest want 20 jaar Nicky's Place wordt zondag 10 maart gevierd. Kijk voor de volledige lijst met deelnemers op www.nickysplace.nl/beurs, of bel voor informatie naar Nicole van Olderen 06-41041509.