Themamiddag kanker

ALKMAAR - 't Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep houden dinsdag 12 maart een themamiddag met als onderwerp hormoontherapie bij prostaatkanker, voor mensen met kanker en hun naasten.

Een mogelijke behandeling bij prostaatkanker is hormoontherapie. Deskundige I. Dijkstra, casemanager urologische oncologie Noordwest, gaat in op de vragen: Wat is hormonale therapie en hoe werkt het? Wat zijn de mogelijke bijwerkingen en hoe kunt u daarmee omgaan? Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. De themamiddag wordt gehouden van 14.00 tot 16.00 uur in 't Praethuys Alkmaar, Westerweg 50 in Alkmaar. Toegang is gratis. Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met 't Praethuys via info@praethuys.nl of 072 – 511 3644.

Informatie

Bij elke bijeenkomst is een deskundige van Noordwest of Evean aanwezig. Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van acht personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie: www.nwz.nl.