Kom jij het circus helpen om van de plaaggeest af te komen?
Kom jij het circus helpen om van de plaaggeest af te komen? (Foto: Peter Bijkerk / Edo Postma)

'Het betoverde circus'

HEILOO - Het beroemde, vrolijke, rondreizende circus Filiassi heeft een prachtige plek gevonden om de circustent neer te zetten. De directrice en alle circusartiesten beginnen enthousiast aan hun voorstelling, maar er gaat van alles mis. Het lijkt wel tovenarij. Wie speelt er een spelletje met hen?

Falkland Toneel in De Beun

Wat ze niet weten, is dat de plek die ze hebben uitgezocht in het rijk van de plaaggeest Pip ligt. En Pip doet er alles, maar dan ook echt alles aan, om de artiesten te verdrijven. Maar de circusmensen zijn slim. Ze laten zich niet zo gemakkelijk wegsturen. Ze verzinnen een list, maar kunnen jouw hulp ook best gebruiken! Op vertoon van de toegangskaart krijgen bezoekers in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.

Voorstellingen

De voorstellingen van 'Het betoverde circus' van Jan Naaijkens, zijn zaterdag 2 maart (15.00 uur) en zondag 3 maart (13.30 en 16.00 uur) in Theater De Beun in Heiloo. Entree: 6 euro. Kaarten zijn vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling verkrijgbaar aan de kassa van Theater De Beun.

De Beun

Theater De Beun heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt waardoor de bezetting van het theater vooral in de avonden erg hoog is. Het theater heeft een grote naamsbekendheid en verwelkomt ruim 60.000 bezoekers per jaar. Voor informatie, zie www.falklandtoneel.nl of bel Irene Schols via 072 - 533 2163.