De Wandelvierdaagse Marbella is een uniek loopevenement.
De Wandelvierdaagse Marbella is een uniek loopevenement. (Foto:aangeleverd)

Wandelvierdaagse Marbella

REGIO - Een uitdagende vierdaagse met pittige hellingen, genieten van prachtige wandelingen door de stad Marbella, de natuur én langs het strand. Dit kan van 17 tot en met 20 oktober tijdens de wandelvierdaagse van Marbella. Ontdek de onbekende kanten van Marbella en geniet van prima wandelweer.

8 daags arrangement vanaf € 599,- p.p.

Er kan worden ingeschreven voor routes van 10, 20 of 30 km. Wandelaars kunnen na die kilometers en de behaalde medaille de rest van de week de benen rust gunnen op de lange, zonnige zandstranden en dwalen door het charmante historische centrum en de prestigieuze jachthaven Puerto Banús.

8 dagen v.a. € 599,- p.p.

Verblijf op basis van All Inclusive in hotel Globales Pueblo Andaluz, gebouwd in de stijl van een Andalusisch dorp en ongeveer 500 meter van het strand. Het hotel Ligt op zo'n 10 km van Plaza del Mar.

Lezersarrangement: retourvlucht naar Malaga, retourtransfer luchthaven-hotel, Nederlandssprekende reisleiding, verblijf in hotel Globales Pueblo Andaluz op basis van Al Inclusive, startbewijs voor de wandelvierdaagse voor de gekozen afstand, toegang tot het openingsfeest Marbella 4Days Fiesta en een medaille op de laatste wandeldag (indien uitgelopen). Vertrek 14, 15 of 16 oktober 2019. Prijs is op basis van twee personen. Boeken kan tot en met 18 maart 2019.

Meer informatie en boeken:

www.kras.nl/LR83452 of bel 088-0885886 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83452.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding