Herdenking bij Associatie Alkmaar.
Herdenking bij Associatie Alkmaar. (Foto: Suzanne Overgaag. Associatie Uitvaartverzorging)

Herdenking bij Associatie Alkmaar

ALKMAAR - Associatie Uitvaartverzorging organiseert 22 maart een herdenkingsbijeenkomst in het uitvaartcentrum aan de Edisonweg 15 in Alkmaar.

Deze avond is bedoeld om herinneringen op te halen aan dierbaren die er niet meer zijn. Iemand aan wie vaak wordt terug gedacht terugdenkt, en van wie het fijn is als zijn of haar naam weer eens genoemd wordt.

Samen stilstaan betekent een stap vooruit

Herdenken houdt de herinnering levend. Herinneringen die hopelijk steun en troost bieden bij het gemis van een dierbare. Associatie Alkmaar wil samen met de nabestaande(n) die herinnering ophalen. Samen stilstaan kan een hele stap vooruit betekenen. Een moment van bewust herinneren kan kracht geven om het leven, dat ondanks verdriet en gemis verder gaat, nieuwe vorm en inhoud te geven.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: 18.30 uur:inloop. 18.45 uur: een moment van overdenking met muziek en zang. 19.15 uur: napraten onder het genot van een kopje koffie of thee. Aansluitend diverse activiteiten in het uitvaartcentrum. 20.00 uur: afsluiting van de bijeenkomst. Een ieder is van harte welkom.

Aanmelden

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan via de website: www.associatieuitvaart.nl/herdenking-alkmaar of telefonisch via 072-5204700.