DA Drogisterij Veul heeft iets nieuws!

ALKMAAR - De komende weken staan geheel in het teken van uw gezondheid bij Drogisterij Veul, want er worden meerdere activiteiten georganiseerd. Dinsdag 19 maart en vrijdag 22 maart de cholesterol check en woensdagavond 20 maart een informatieavond over gezondheid.

Kom voor de cholesterol check naar DA!

Iedereen heeft cholesterol nodig. Maar een hoog cholesterol is een risico voor hart- en vaatziekten. De DA-drogist geeft daarom de mogelijkheid om het cholesterol te checken. U ontdekt binnen enkele minuten of uw cholesterolniveau in orde is. Een zorg minder als het goed is. En heeft uw cholesterol aandacht nodig, dan is het belangrijk om dat te weten! Op basis van de meting krijg u een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgacties. Met aanpassingen in uw voeding, meer bewegen en stoppen met roken kunt u namelijk stappen maken en het risico op hart- en vaatziekten verlagen. Onze medewerksters ondersteunen u daar graag bij.

Bij DA Drogisterij Veul, Europaboulevard 160-164 in Alkmaar kan iedereen dinsdag 19 maart checken hoe het met uw cholesterol zit. Van 9.00 uur tot 17.00 uur is dit mogelijk op afspraak (072-5619523). Voor vrijdag 22 maart kunt u bij ons filiaal op de Laat een afspraak maken (Laat 193 in Alkmaar 072-5120939). De kosten bedragen € 5,- en u ontvangt een kortingsbon nadat u de test gedaan heeft.

Informatieavond over gezondheid bij Drogisterij Veul Alkmaar

Woensdagavond 20 maart komt natuurgeneeskundig therapeut/orthomoleculair specialist Ruud Meulenbroek bij Drogisterij Veul op de Europaboulevard 160-164 in Alkmaar een informatieavond houden over gezondheid.
Op deze leerzame avond wordt ingegaan op heel veel gezondheidsonderwerpen. De heer Meulenbroek gaat het hebben over onder andere cholesterol, bloeddruk, vitamines, diabetes. Hoe schadelijk zijn suikers nu eigenlijk en wat dragen de vitamines C en D bijvoorbeeld bij aan uw gezondheid. Ook krijgt u de mogelijkheid om meer te weten te komen over wat u zelf kunt doen om bepaalde klachten te verhelpen of om uw gezondheid te verbeteren. Heeft u vragen aan hem hierover, dan krijgt u ook de gelegenheid om ze te stellen!
Voor deze avond kunt u zich opgeven in de winkel of door te bellen naar 072-5619523. Start om 19.00 uur en de kosten bedragen € 5,-. U krijgt hiervoor een kopje koffie/thee, een hele leerzame avond en een drankje na afloop. Graag tot ziens bij Drogisterij Parfumerie Veul!