Genieten in de Grote Kerk.
Genieten in de Grote Kerk. (Foto: DEMI KRUK, DKRU)

Music Dinner Grote Kerk

ALKMAAR - Heerlijk dineren met muziek in de Grote Kerk van Alkmaar. Dat kan 11 april tijdens een sprankelende avond met entertainment, fantastisch eten en heerlijke wijnen .. en de voetjes gaan van de vloer!!

"Wij hebben Jonathan Zandbergen, Michelinsterren-chef van Merlet Schoorl, bereid gevonden om een gastronomisch 4 gangendiner voor u te koken. De Grote Kerk krijgt deze avond een sterren ambiance met assistentie van leerlingen van het ROC Horizon College. De sfeervolle Grote Kerk komt helemaal tot zijn recht wanneer de tafels mooi gedekt zijn en de Grote Kerk mooi aangekleed is. Bij uitstek een geweldig avondje uit. Naast spetterende en verrassende optredens gaan we ook geld ophalen voor 4 goede doelen die zorgvuldig geselecteerd zijn. Het zijn lokale doelen. De rotary Alkmaar- Bergen begeleidt deze organisaties met het uitgeven van het geld goed wordt besteed. Alle doelen zijn voor Alkmaar en omgeving. Er zijn twee bling bling bingo rondes met mooie prijzen en er worden veertien originele kavels geveild. Dit duurt ongeveer een uur zodat er genoeg gelegenheid is voor netwerken en feesten.

De goede doelen voor 2019: Dreamcatcher, Stichting Leergeld, Resto Van Harte en Turn Over.

Ook zin in een avondje genieten? Stuur dan een mail naar musicdinnergrotekerk@gmail.com. Er zijn slechts 220 plaatsen beschikbaar.