Eendaagse cursus websites bouwen met Wordpress
Eendaagse cursus websites bouwen met Wordpress (Foto: aangeleverd

Eendaagse cursus websites bouwen

ALKMAAR - Zelf in één dag leren om een Wordpress website te bouwen en te onderhouden? Dat kan met de cursus van Fred van Eck. De cursus Wordpress is een complete basiscursus en na afloop is een ieder in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk.

Wordpress biedt complete basiscursus

De cursus is voor iedereen die wil weten hoe van het begin af aan een complete website opgezet moet worden. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. "We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis wordt behandeld. Tijdens de cursus werken de deelnemers achter hun eigen laptop en bouwen zij aan een website in een aparte leeromgeving. We staan tevens uitgebreid stil bij SEO want u wilt tenslotte ook gevonden worden", legt Fred van Eck uit.

Certificaat

Na afloop van de cursus verkrijgt men toegang tot een online portaal waar het geleerde terug gezien kan worden middels eigen instructievideo's. Ook ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk, dus cursisten gaan actief aan de slag.Fred: "We werken in kleine persoonlijke groepjes tot maximaal zes deelnemers." De cursus wordt gegeven in Wijkcentrum de Oever te Alkmaar.

Voordeligste aanbieder

Voor de cursus Wordpress betaalt men € 199,- p.p. Daarmee is de cursus van Fred van Eck één van de voordeligste aanbieders in Noord-Holland. Voor het complete aanbod, de cursusdata en aanmelden, zie www.eckkies.nl én de advertentie elders in deze krant.