Open dag succesvol.
Open dag succesvol. (Foto: aangeleverd)

Open dag UwVerandaSpecialist

OBDAM - Dat de interesse in veranda's en overkappingen groeit was wel te merken aan de vele enthousiaste bezoekers die afgelopen zaterdag de open dag van UwVerandaSpecialist bezochten.

Open dag groot succes!

Dat de interesse in veranda's en overkappingen groeit was wel te merken aan de vele enthousiaste bezoekers die afgelopen zaterdag de open dag van UwVerandaSpecialist bezochten.

Eigenaar Ferry Dekker: "Tijdens de open dag konden mensen een kijkje nemen in de 'keuken' van de nieuwe bedrijfslocatie aan de Braken 37 in Obdam. In de verandatuin en showroom konden verschillende typen veranda's worden bewonderd. In de werkplaats waren medewerkers en partners van tuingerelateerde artikelen aanwezig om bezoekers te informeren. Er werden wedstrijdjes boomstamzagen en spijkerslaan gehouden en kinderen maakten met hun ouders een vogelhuisje of knijperbakje. Onder het genot van een lekker kopje koffie werden veranda-wensen besproken en werd advies ingewonnen. Intussen stond de slager de lekkerste hamburgers te bakken op de barbecue. Ik kijk terug op een zeer geslaagde, sfeervolle dag."

De open dag gemist? Elke zaterdag organiseert UwVerandaSpecialist de verandadagen. Van 09.30 tot 16.00 uur is een ieder welkom voor informatie en advies omtrent veranda's, overkappingen, kapschuren en buitenverblijven. Zie www.uwverandaspecilist.nl