Lenteconcert Zanglust De Terp

OUDORP - In De Terp in Oudorp wordt zondagmiddag 7 april om 14.30 uur een concert gegeven door het koor Zanglust met een gastoptreden van blokfluitkwartet 7UP.

Het lentegevoel en de liefde vormen de basis voor het nieuwe repertoire dat Zanglust elke woensdagavond instudeert in De Terp in Oudorp, Kerklaan 4. Het 50 +dameskoor bezingt in verschillende talen, de romantiek, de passie, maar ook de teleurstelling in de liefde, onder de bezielende leiding van dirigent Marja Boerke en pianist Ineke Verbaan. Het blokfluitkwartet 7 UP speelt eigen muziek, maar begeleidt ook het koor; een verrassende combinatie.

Ook eens komen luisteren, of meezingen: een ieder is van harte welkom op de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Terp, wanneer het koor repeteert. Zanglust is erg blij met nieuwe leden. Meer informatie is te lezen op de website: dameskoor-oudorp.jouwweb.nl of stuur een e-mail naar petra.schreiber01@gmail.com.

Programmaboekjes zijn verkrijgbaar bij de ingang vanaf 14.00 uur. Kosten €10,- inclusief een drankje en knabbeltje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.