Dolf Jansen te gast bij Zomer op het Plein.
Dolf Jansen te gast bij Zomer op het Plein. (Foto: L. van Rijckevorsel)

Eerste namen Zomer op het Plein bekend!

ALKMAAR - TAQA Theater De Vest presenteert in de maanden juni, juli en augustus een zeer gevarieerde zomerprogrammering met Zomer in De Mare en Zomer op het Plein. Op beide locaties valt voor jong en oud een zomer lang veel te ontmoeten en te beleven.

Ontmoet, beleef en geniet van een gevarieerd programma voor jong en oud!

Bezoekers kunnen zich laten verwonderen door (inter)nationaal straattheater en geniet van prachtige familievoorstellingen. Strijk neer op het terras en wordt meegevoerd door intieme optredens op de zaterdagavonden en heerlijke (sta)concerten op de zondagmiddagen. Alle evenementen zijn gratis toegankelijk!

AvondTuur

In het weelderige park De Rekerhout (in De Mare) presenteert TAQA Theater De Vest elk weekend van 1 tot en met 23 juni straattheateravonden en 'doe en beleef' activiteiten. Iedereen vanaf 8 jaar kan op zaterdagavond mee op 'AvondTuur'. Kom eerst gezellig samen soep eten aan lange tafels; als toetje wordt een bijzondere en/of spannende gratis voorstelling geserveerd. Voor iedereen van 2 tot 88 jaar is er op vier zondagmiddagen prachtig (inter)nationaal straattheater. Kom samen spelen en beleef korte straat- en circustheateracts!

Zomer op het Plein heeft dit jaar weer een prachtige line up met oog voor jong talent en gevestigde namen.

Lees verder pagina 6.