Afbeelding

Vervolg van de voorpagina.

Het volledige programma wordt in mei gelanceerd, maar nu wordt alvast een tipje van de sluiter opgelicht. Tijdens het openingsweekend op 29 en 30 juni brengt cabaretier Dolf Jansen samen met Soundbridge een Ierse zaterdagavond en zijn er op zondagmiddag optredens van leerlingen van Conservatorium Inholland tijdens Talenstage. Zij worden daarbij begeleid door de dames van OG3NE. Op zaterdagavond 28 juli kunnen bluegrass/roots fanaten genieten van Tim Knol & Blue Grass Boogiemen. Een bijzonder optreden met nummers die speciaal voor deze samenwerking zijn geschreven.

Meer informatie

Zomer in De Mare vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 23 juni (op zaterdagavond en zondagmiddag); Zomer op het Plein van 29 juni tot en met 11 augustus.

Gratis toegankelijk

Alle acts zijn gratis toegankelijk. Kijk vanaf 23 mei op de vernieuwde website van www.zomerindemare.nl en www.zomerophetplein.nl voor het volledige programma en korte trailers. Op dat moment is ook de gratis flyer met het volledige programma beschikbaar in onder andere TAQA Theater De Vest.