Tessa gebruikt stadspas.
Tessa gebruikt stadspas. (Foto: aangeleverd)

Thessa maakt gebruik van AlkmaarPas

ALKMAAR - Thessa Neef (38) is geboren en opgegroeid in Alkmaar. Een echte kaaskop dus. Na haar studie in Utrecht en een lange tijd woonachtig te zijn geweest in Maastricht, zijn zij en haar man en twee kinderen weer terug in Alkmaar.

"Ik ben aan het ontdekken wat ik er allemaal mee kan."

"Ik heb het enorm naar mijn zin hier, het is alsof ik nooit ben weggeweest. Alhoewel, er is in die tussentijd echt zo veel leuks bijgekomen. Heel veel leuke eettentjes, hippe winkels, een mooi poppodium en een grote bioscoop."

"Ik heb de AlkmaarPas nog maar sinds kort en ben dus nog echt aan het ontdekken wat ik er allemaal mee kan. Het gratis bioscoopkaartje ga ik zeker snel verzilveren! Ik zag op de website dat ik korting krijg bij sportzaken, wat fijn is met een sportief gezin. En nu mijn oudste zoon zijn zwemdiploma heeft gehaald, ga ik natuurlijk gauw naar zwembad de Hoornse Vaart", glimlacht Thessa.

Leuke speciale rondleidingen

Thessa: "Wat ik vooral leuk vind zijn de speciale rondleidingen die ik kan krijgen, bijvoorbeeld voor een stadswandeling, een kijkje achter de schermen bij de kaasmarkt of bij de Huisvuilcentrale. Ik ga mij zeker aanmelden voor een rondleiding."

Interessant voor kortingen

"Dat maakt de pas niet alleen interessant voor korting, maar zo voegt deze ook iets toe aan de kennis over de stad waar je woont. En daar wordt iedereen beter van."