Kleine kikkers is nieuwe vereniging.
Kleine kikkers is nieuwe vereniging. (Foto: aangeleverd)

Speeldag voor kinderen met beperking

KOEDIJK - De Kleine Kikkers is een nieuwe vereniging, die is ontstaan vanuit de bekende Gouden Hamer. Laatstgenoemde vereniging organiseerde de afgelopen jaren een timmerdorp voor kinderen met een beperking. De Gouden Hamer oprichters zijn gestopt, maar Anne-Rie van Veen en Sophie Visser besloten door te gaan met de organisatie onder de naam 'Kleine Kikkers'.

Een timmerdorp organiseren lukt dit jaar niet, maar ze willen de kinderen toch een superleuke dag bezorgen. Anne-Rie en Sophie hebben samen met een sponsor een mooi programma kunnen maken voor de kinderen.

Feesttent ter beschikking

In de meivakantie; op 30 april stelt de Oranjevereniging van Langedijk de feesttent aan het Havenplein ter beschikking aan de Kleine Kikkers. "We willen het programma, welke start om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur nog niet helemaal verklappen maar er komt een leuke act, gezellige activiteiten en een heerlijke lunch", melden de kersverse organisatoren.

De kosten per kind zijn slechts € 2. Er zijn voldoende ervaren vrijwilligers aanwezig waardoor er een één op twee begeleiding mogelijk is voor de kinderen. Zowel de leeftijd als opleiding van de vrijwilligers is zeer gevarieerd maar er zijn vrijwilligers aanwezig, die basis gebarentaal beheersen, gediplomeerd verpleegkundige zijn, SPH en kinderopvang achtergrond hebben. Interesse in deze superleuke dag?

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk op www.kleinekikkers.nl of mail zo snel mogelijk naar kleinekikkers@gmail.com. Vol is vol.