Overdonderende metamorfose voor 'tuincentrum' Overvecht

REGIO - De dagen worden langer en warmer, het tuinseizoen komt weer op gang. Tijd voor een bezoekje aan het tuincentrum. Hoewel, tuincentrum? De tuincentra van deze tijd zijn allang geen verzamelplaats meer voor planten en bloemen. Meer dan ooit kiest de consument voor beleving. Een uitje waarbij voor het hele gezin iets valt te halen.

Met die gedachte besloot Overvecht haar vijftien winkels in Nederland van een totale make-over te voorzien. Overvecht is voortaan dé plek voor tuin en terras maar biedt voortaan ook een overdonderend aanbod voor woning en huisdier.

"Consumenten kiezen voor een totaalbeleving", legt Wilfred Kik uit. Lekker winkelen met voor iedereen iets in petto. Aan die wens willen wij graag voldoen. Daarom is er in al onze winkels iets te beleven voor het hele gezin. Natuurlijk, alles voor de tuin, tegen zeer betaalbare prijzen. Daarnaast bieden wij een veelzijdig assortiment aan terrasmeubels en bijbehorende producten. Van tegels, tot tuinstoel, van terraswarmer tot barbecue. Maar bijvoorbeeld ook kunstwerken om de tuin op te vrolijken, zoals beelden en schilderijen. Zelfs hoeden, jassen en petten zijn ruimschoots voorhanden. Alles voor betere buitenleven."

Tuin, terras, thuis en huisdier

Bijzonder aan Overvecht 'nieuwe stijl' is dat er ook voor binnenshuis heel wat te kiezen valt. Het trendy meubelmerk 'Lifestyle' biedt een enorm brede collectie aan fraaie, eigentijdse en zeer betaalbare meubels. Eventueel uit te breiden met een keuze uit de omvangrijke kunstgallery, geschikt voor vrijwel elke denkbare sfeer. Niet alleen zeer geschikt voor de eigen woning, ook voor leuke cadeaus is Overvecht een uitstekende inspiratiebron. Binnen de totaalbeleving van Overvecht is er ook ruime aandacht voor het huisdier dat geduldig op een baasje wacht. Ook is er ruimte keuze in dierbenodigdheden, van onderkomens tot voedsel tot speeltjes. In de vestiging Zuidoostbeemster is zelfs een dierenkliniek gevestigd.

Overdonderende ervaring

Ook voor de kinderen is elk bezoek een Overvecht een feestje. Zo bevat het centrum in Zuidoostbeemster een schitterend speelparadijs, waar kinderen eindeloos kunnen ravotten. Wie na al deze winkelindrukken even rustig wil uitblazen kan prima terecht in het grand-café van Overvecht. "Wij willen van Overvecht een bruisende en oergezellige totaalbeleving maken", benadrukt Wilfred Kik. "Een plek waar een bezoek altijd de moeite waard is. Volgens mij zijn wij behoorlijk op de goede weg. Overvecht overdondert!"