Cholesterol meettafel in de winkel.
Cholesterol meettafel in de winkel. (Foto: aangeleverd)

Nieuw: Cholesterol testen bij Drogisterij Veul

ALKMAAR - De komende maanden staan geheel in het teken van gezondheid en daarom is Drogisterij Veul gestart met cholesterol checken in de winkels.

"De eerste cholesterol check dagen zijn inmiddels achter de rug en door deze laagdrempelige manier van cholesterol testen reageren de klanten erg enthousiast. De stap naar een huisarts is toch iets groter en ook bij ons krijgt de klant een deskundig advies naar aanleiding van de meting", aldus Wilfred Veul. "Cholesterol is belangrijk voor een aantal processen in het lichaam, waaronder de spijsvertering. Met een te hoog cholesterol gehalte wordt de kans op hart- en vaatziekten groter.
De test wordt door een van onze medewerkers gedaan en binnen enkele minuten geeft het apparaat aan wat het cholesterolniveau is. Vervolgens volgt er een adviesgesprekje door een andere medewerker die de waardes met de klant doorneemt en een advies op maat geeft. Een zorg minder als het goed is en mocht uw cholesterol aandacht nodig hebben dan is het belangrijk om dat te weten! Door aanpassingen in eet- en leefgewoonte kan de klant zelf al heel veel doen om de cholesterolwaarde naar beneden te krijgen. In combinatie met aanvullende voedingssupplementen worden de gezondheidsrisico's verlaagd."

Kom voor de cholesterol check naar DA! Bel nu voor een afspraak op zaterdag 13 april en woensdag 17 april DA Drogisterij Veul op de Laat (Laat 193, 1811 EG Alkmaar 072-5120939): 9.00 uur tot 17.00 uur, woensdag 10 april en dinsdag 16 april bij DA Drogisterij Veul in de Mare(Europaboulevard 160-164, 1825 SH Alkmaar 072-5619523): 9.00 uur tot 17.00 uur. De kosten bedragen € 5,- . Deelnemers ontvangen een kortingbon na de test.