Meisje met muts.
Meisje met muts. (Foto: aangeleverd)

Open dag 'Atelier Gerrmann'

ALKMAAR - Atelier Gerrmann houdt zondag 7 april een open dag van 11.00 tot 17.00 uur in Alkmaar. Op deze dag kan men geheel vrijblijvend informatie krijgen over het cursusaanbod. Tevens zijn er schilderijen van Jolanda Gerrmann te zien waarbij ze zelf uitleg geeft over haar specialisatie, de techniek van de oude meesters uit de 17e eeuw. Er wordt gewerkt met olieverf volgens deze oude techniek waarbij glaceren en oplichten de toverwoorden zijn.

De cursus is voor zowel beginners als gevorderden en wordt gegeven op de maandagochtend en op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Binnen klassikaal verband krijgt men voldoende persoonlijke aandacht. Mocht men een les verhinderd zijn, dan is er altijd de mogelijkheid om de gemiste les in te halen op een andere datum of dagdeel. De nieuwe cursus start in de tweede week van april en duurt tien weken. In deze laatste cursus voor de zomervakantie wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met eventuele vakanties. Zaterdag 18 mei is er weer een workshop waarbij men in één dag kennis maakt met deze bijzondere techniek van Rembrandt.

'Atelier Gerrmann', Druivenlaan 58 in Alkmaar. Meer informatie vinden op www.jolandagerrmann.nl, tel. 06-13994546 of jolanda.gerrmann@gmail.com