Martijn Vrijheid heeft heel wat vlieguren heeft op het gebied van reparatie c.q. het vervangen van autoruiten.
Martijn Vrijheid heeft heel wat vlieguren heeft op het gebied van reparatie c.q. het vervangen van autoruiten. (Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA)

'Onze prioriteit is goede service'

ALKMAAR - "Wij staan voor onze klanten en denken vanuit hun perspectief. Daarnaast vind ik persoonlijk contact heel belangrijk, dus ik zal de klant bij de voordeur altijd groeten, of ik het nou druk heb of niet." Martijn Vrijheid is een gedreven ondernemer die heel wat vlieguren heeft op het gebied van reparatie c.q. het vervangen van autoruiten. Met zijn bedrijf Autotaalglas Alkmaar timmert hij met zijn twee medewerkers Alex en Michael flink aan de weg. Zijn credo? "Dat wat je doet, moet je goed doen."

Autotaalglas biedt totaalpakket voor elk automerk

Autotaalglas is dé specialist op het gebied van reparatie en vervanging van autoruiten. "Uiteraard is dat is onze corebusiness, waarbij de prioriteit op service voor de klant ligt. Dat betaalt zich uit op onze website waar tal van goeie reacties van klanten te vinden zijn. Daarbij moet je denken aan vriendelijkheid, snelheid van helpen, goede informatievoorziening en transparantie", zegt Martijn. "Met name dat laatste is belangrijk omdat je ook met verzekeraars te maken hebt. De klant weet bij ons altijd precies waar 'ie aan toe is."

Twee leuke Mini's

Maar Autotaalglas biedt meer. "We hebben twee leuke Mini's staan die we gratis inzetten als vervangend vervoer. Tevens verlenen we service aan huis en beschikken we over een gratis haal- en brengservice", meldt Martijn die de ontwikkelingen in zijn branche nauwgezet volgt.

Nieuwe ontwikkelingen

"Als ondernemer moet je vooruit blijven denken, omdat nieuwe ontwikkelingen zich nu eenmaal in een rap tempo voordoen. In ons vakgebied krijgen we te maken met plannen om elke auto vanaf 2022 uit te rusten met een veiligheidssysteem. Denk bijvoorbeeld aan camera's in de voorruit om de lijnen op de weg beter te kunnen scannen. Nu al zijn vele voertuigen voorzien van deze veiligheidssystemen. Het repareren c.q. vervangen van ruiten bij deze auto's is voor ons geen enkel probleem, want we zijn er al op ingesteld. Onze werkzaamheden worden niet anders, maar meer. Na ruitvervanging dienen alle voertuigen straks te worden gekalibreerd. Wij blijven daarin de specialist en kunnen dit totaalpakket voor bijna elk automerk aanbieden. Voor elk voertuig zoeken wij naar een passende oplossing."

Autotaalglas is gevestigd aan het Zeglis 168 in Alkmaar. Zie ook: www.autotaalglas.nl/alkmaar