Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot

HOORN - Lente! Tijd voor het grote genieten van het buitenleven. En dat begint bij EP:Beerepoot. Maak kennis met de nieuwste trends in elektronica en prikkel de zintuigen tijdens de Voorjaarsbeurs van 18 tot en met 22 april (eerste paasdag gesloten).

Proef de heerlijke koffie uit de koffiemachines, de verrassende gerechten die de koks bereiden met de keukenapparatuur en beleef de geavanceerde audioapparatuur in de sfeervolle luisterruimtes. Natuurlijk zijn de nieuwste UHD, QLED- en OLED-modellen weer als eerste hier te zien. Ook op het gebied van audio, wassen, drogen en koelen zijn er leuke, handige en energiebesparende nieuwtjes te melden. Natuurlijk ontbreken ook de dagaanbiedingen niet. Ze zijn geldig in alle filialen. Voorkom teleurstelling, reserveer ze vooraf op www.epbeerepoot.nl en haal ze op in de winkel in Hoorn.

Liever zelf aan de slag? Ook dat is mogelijk! Neem bijvoorbeeld deel aan de Big Green Egg Mini-masterclass of ontdek alle mogelijkheden van de KitchenAid-keukenmachines. Inschrijven op www.epbeerepoot.nl. De Voorjaarsbeurs biedt talloze spectaculaire acties en (dag)aanbiedingen. Daarnaast trakteert EP:Beerepoot de klant bij aanschaf van geselecteerde producten op een Karsten Travelstore Voorjaarscheque of een cadeaukaart van EP:Beerepoot. De Voorjaarsbeurskrant niet ontvangen? Bekijk hem op www.epbeerepoot.nl. Kom 18, 19, 20 of 22 april naar EP:Beerepoot, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn.