Dorps wonen in een huis van de toekomst

URSEM - Het nieuwbouwproject De Tuinen van Ursem breidt uit. Én wel met acht smartwoningen. De woningen gaan 17 april in verkoop, met prijzen vanaf circa € 199.000,- vrij op naam. Belangstellenden zijn op die dag tussen 18.00 en 19.30 welkom bij De Batter aan de Middengouw 13 te Ursem voor de verkoopmanifestatie.

Deze duurzame starterswoningen zijn toekomstgericht en hebben een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0. Dat betekent dat de energielasten een stuk lager zijn dan bij een bestaande woning. Een groot voordeel is ook dat er extra geleend kan worden voor deze duurzame woning! De woningen worden 'all-electric' uitgevoerd: er komt geen gasaansluiting. Met behulp van een bodemwarmtepomp en vloerverwarming wordt de woning niet alleen verwarmd, maar in de zomer ook gekoeld! De woningen hebben een unieke uitstraling en zijn zeer geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens.

De smartwoning is het nieuwe, betaalbare woningconcept van Timpaan. Een kwalitatief hoogwaardige woning met uitstraling, van circa 67 m2 groot. De rug-aan-rugwoning is maar liefst zes meter breed en heeft een grote glazen gevel. Doordat de woonkamer naar de gevel gericht is, kan continu worden genoten van het hemelsbrede uitzicht. De hoekwoningen hebben een grotere tuin. De tuinen van bouwnummer 1 en 2 liggen aan het water en hebben de mogelijkheid voor een extra raam of openslaande deuren.

Info:www.detuinenvanursem.nl