De Vries Caravans geeft goed advies welke caravan bij u past.
De Vries Caravans geeft goed advies welke caravan bij u past. (Foto: aangeleverd)

Hobby en Dethleffs bij De Vries Caravans

HEERHUGOWAARD - De Vries Caravans is sinds medio 2018 de Hobby caravan dealer van Heerhugowaard en omstreken. Wie optimaal wil genieten, kiest natuurlijk voor een Hobby. Dan weet de eigenaar zeker dat het comfort van het allerhoogste niveau is. Want bij Hobby is vanzelfsprekend alles All-Inclusive.

Bij Hobby dus nooit een optelsom van dure accessoires. De Vries Caravans is al meer dan 35 jaar gevestigd aan de Caravanboulevard (de Pascalstraat) in Heerhugowaard. Alles op het gebied van caravans, vouwwagens kunnen vakantieliefhebbers vinden in de ruime overdekte showroom. Vele modellen van Hobby en Dethleffs zijn op voorraad aanwezig en direct leverbaar.

De Vries Caravans is officieel dealer van Dethleffs Caravans, Hobby caravans, Jamet Vouwwagens en Campooz vouwwagens. De Vries Caravans is hét adres voor een nieuwe caravan of vouwwagen, er is altijd een ruime keuze aan goede gebruikte caravans of vouwwagens. Alle occasions worden volgens de Bovag voorwaarden afgeleverd met Bovag-keuring en één jaar Bovag-garantie. Onderhoud, schade herstel aan caravan, camper, vouwwagen of aanhangwagen. Laat u adviseren over het monteren van een Thule wand of dak luifel, fietsendragers voor of achter. De medewerkers monteren alle bekende movers tegen scherpe prijzen.

Schade/service afdeling

Iedereen is welkom met zijn of haar caravan of vouwwagen. Wie schade heeft aan de caravan of vouwwagen, zoals bumperschade, hagelschade, ruitschade of (kleine) deukjes in het plaatwerk is bij De Vries Caravans aan het juiste adres. Alles wordt geregeld met de verzekering (mits verzekerd).