Met een luxe touringcar naar de Bollenstreek. Opstappen in Alkmaar.
Met een luxe touringcar naar de Bollenstreek. Opstappen in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Met deze krant naar de Bollenstreek

Dagarrangement Keukenhof vanuit Alkmaar voor slechts € 69,50

REGIO - Keukenhof is dé plek om in de lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en bruisende evenementen. Zaterdagen 4 en 11 mei kunnen lezers van deze krant voor een gereduceerd tarief er voor € 69,50 (i.p.v. € 80,-) een b(l)oeiend dagje op uit gaan.

Het programma

In museum de Zwarte tulp wordt het rijkgeschakeerde verhaal vertelt van de bloembollencultuur. De eeuwenoude geschiedenis, het werken op het land met zijn seizoensgebonden ritme, het wetenschappelijk onderzoek, de export en toeristisch promotie.

Na deze inkijk in de bollencultuur wordt bij naastgelegen monumentale 'de Oude Pastorie' (1876) een (h)eerlijke exclusieve biologische lunch geserveerd. De chef presenteert een luxe tweegangen lunch, waarbij bloemen een belangrijke basis van de gerechten zijn. De lunch wordt afgesloten met biologische thee of koffie.

10.00 uur vertrek met luxe touringcar vanaf NS-station Noord, 11.30 uur bezoek museum de Zwarte Tulp, 12.30 uur lunch De Oude Pastorie inclusief rondleiding, 13.45 uur vervoer naar Keukenhof, 14.00 uur Keukenhof Bloemententoonstelling, 17.30 uur vertrek Keukenhof.

Lezers van deze krant kunnen dit arrangement boeken voor de speciale prijs van € 69,50. De dagtocht gaat uitsluitend door bij minimaal 25 passagiers. Bij minder aanmeldingen wordt een alternatieve datum aangeboden.

Boeken of meer informatie:

www.tuliplandtours.nl/rodi