Paasshow caravans en campers bij ACC Service

LIMMEN - De deuren van ACC Service Limmen aan de Rijksweg zijn tweede paasdag weer geopend voor de jaarlijkse paasshow. In hopelijk prachtig weer toont ACC deze dag de mooiste gebruikte caravans en campers. Tevens is de uitgebreide kampeerwinkel open.

Huiskok Toon van Kookkönst Limmen voorziet bezoekers van een heerlijke 'Hollandse' versnapering en ijssalon Onder Nul heeft speciaal voor deze gelegenheid verschillende soorten ijs bereid. Aan de kinderen is ook gedacht…het springkussen staat gereed! Onder genot van een koffie of thee, een culinair hapje of een ijsje een caravan of camper bekijken is toch ideaal. ACC Service heeft in elke prijsklasse wel een caravan of camper staan naar ieders smaak. Let op, tijdens deze periode heeft ACC enkele zeer interessante aanbiedingen voor de klant in petto.

Modern ingerichte werkplaats

Tevens kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de modern ingerichte werkplaats voor onderhoud en reparatie aan auto, camper, caravan. De medewerkers informeren een ieder graag over de diverse accessoires zoals daglichtpanelen en movers, welke gemonteerd kunnen worden op de camper of caravan. Kortom, alles is mogelijk bij ACC Service Limmen.

Tweede paasdag

Het team van ACC Service Limmen ziet bezoekers graag op maandag 21 april: geopend van 11.00 tot 16.00 uur.