Van Rein Instituut biedt breed zorgaanbod

REGIO - Het Van Rein Instituut met vestigingen in Alkmaar en Tuitjenhorn is in de wijde omtrek een gekend en gerenommeerd instituut voor behandeling van diverse fysieke en/of mentale klachten.

Meer dan 25 jaar de partner bij fysieke en/of mentale klachten

Het Van Rein Instituut is opgericht in 1994 en is sinds 2003 gevestigd aan de Dr. Schaepmankade in Alkmaar. Sinds enkele jaren ook aan de Dorpsstraat in Tuitjenhorn. Sinds 2015 is osteopaat Cees Molenaar eigenaar van het Van Rein Instituut. De kracht van het Van Rein Instituut ligt in de persoonlijke benadering. Bij elke cliënt opnieuw wordt specifiek naar zijn/haar situatie gekeken en wordt op maat een behandelplan opgesteld. Hierbij is een eventuele samenwerking tussen de verschillende disciplines die het Van Rein Instituut huisvest mogelijk waardoor de cliënt de beste behandeling krijgt die bij zijn/haar klacht van toepassing is.

Scala aan te behandelen klachten

Binnen het Van Rein Instituut werken zes osteopaten samen met een podoloog, psycholoog, hypnotherapeut, coach en een Care for Women therapeute. Door dit brede zorg aanbod is het scala van te behandelen klachten ook breed waardoor er voor bijna elke klacht wel een oplossing te vinden is. Denk aan rug-, nek-, schouderklachten, buikklachten zoals opgeblazen gevoel, PDS, diarree, krampen, obstipatie, hoofdpijn, migraine, duizeligheid, SOLK (onverklaarbare klachten), gewrichtsklachten, sportblessures zoals runners knee, tenniselleboog of achillespeesklachten en bij baby's aan darmkrampen, reflux, onrustig zijn of voorkeurshouding.

Slechts een greep

Ook bij angsten, fobieën, depressies kan men bij het Van Rein Instituut terecht evenals het laten aanmeten van steunzolen. Dit is nog maar een greep uit de klachten die bij het Van Rein Instituut veelvuldig worden behandeld. Staat de klacht er niet tussen of graag een afspraak maken? Bel dan gerust met 072-5155454 of 0226-392121. Het Van Rein Instituut is zes dagen per week geopend en hanteert minimale wachttijden.

Zie www.vanreininstituut.nl en www.facebook.com/vanreininstituut