Belisol nu ook in Alkmaar.
Belisol nu ook in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Kozijnen en deuren zonder zorgen

ALKMAAR - Nu ook in Alkmaar. Jarenlang werkten ze bij verschillende grote bedrijven. Tot Belisol hen aanbood om het roer om te gooien. Die kans grepen lokale ondernemers Vera Loos en Jeroen Gras aan. Ze openen op 4 mei aanstaande hun eigen vestiging.

"De Belisol slogan zegt het al", vertelt Vera, "Kozijnen en deuren zonder zorgen. Ze doen alles heel zorgvuldig. Met aandacht voor de klant en hun woning of pand. Dat sprak ons aan." Jeroen: "Bij zo'n grote investering wil je als klant dat het goed geregeld is. Dat je kwaliteit krijgt en service achteraf. Belisol staat daar vierkant voor."

Maximale isolatie

Vera: "Ons motto als ondernemers is 'Lang nadat de prijs is vergeten wordt de kwaliteit nog herinnerd'. Met deze producten neem je geen risico's. Dan is goedkoop eigenlijk altijd duurkoop." Bij Belisol Alkmaar loopt de klant straks binnen voor kozijnen, deuren en schuifpuien waar meer dan 40 jaar ervaring in zit. Want zolang bestaat Belisol al. Vera: "Belisol heeft een aantal unieke methoden om maximale isolatie te bieden. En dat in producten die we altijd 100% kunnen laten aansluiten op de smaak van de klant." Jeroen: "In de showroom helpen we onze klanten met alle keuzes en vragen. En voor de montage hebben we een ervaren team." Zo kunnen we iedereen naar volle tevredenheid helpen.

Nieuwe showroom

Dus op zoek naar nieuwe kozijnen, schuifpuien of deuren? Kom langs in deze nieuwe showroom aan de Fluorietweg 25, vlakbij het AZ Stadion. Vera en Jeroen helpen iedere klant met plezier.