Tom Hes (l) en Marco Schut op een bubalou outdoor bank.
Tom Hes (l) en Marco Schut op een bubalou outdoor bank. (Foto: aangeleverd)

Buiten is veel leuker met bubalou!

ALKMAAR – Marco Verschut ontwikkelde zes jaar geleden een outdoor sofa voor eigen gebruik. Na drie jaar te hebben genoten op het eigen terras besloot hij er iets mee te gaan doen. "Ik heb Tom Hes hierbij betrokken en hij was direct net zo enthousiast als ik", vertelt Marco. Tom heeft het succesvolle internet marketing bureau Reyez! en de samenwerking was snel beklonken. Al snel daarna is het merk bubalou geboren en veroveren ze sinds medio mei 2017 de markt met hun bubalou outdoor banken. "De meest onderscheidende eigenschap is dat je na de regen direct weer op een droge bank kan plaatsnemen, de bubalou is dan ook 100% waterdicht maar voelt aan als een gewone stof, dit is uniek in de markt", voegt Marco nog snel even toe aan zijn verhaal.

"We zijn tegenwoordig allemaal druk met van alles en nog wat, en wat is er dan lekkerder dan optimaal genieten van je terras of tuin?", zegt Marco Verschut. "Dat kan dus met bubalou, want deze outdoor items beschikken niet alleen over ultiem zitcomfort, maar zijn ook nog eens een lust voor het oog. En weet je wat zo handig is? Een bubalou outdoor sofa of Bub (comfortabele zitzak die in twee varianten en zeven verschillende prints wordt aangeboden, red.) kan 365 dagen per jaar buiten blijven staan. Geen gezeul met losse kussens en niet naar binnen in de winter. Kun je dus het hele jaar door genieten van mooi design op het terras. Voor de bubalou wordt namelijk duurzaam materiaal gebruikt, waardoor het weers- en windbestendig is. Na regen komt zonneschijn maar na regen komt ook direct weer zitten op je bubalou! Bovendien is de bubalou modulair samen te stellen. Een kleine stadstuin, een dakterras of een enorme lap grond bij het huis? Er is altijd een set die past."

Luxury Outdoor Experience

Bubalou host op 4 een 5 mei van 12.00 tot 18.00 uur de Luxury Outdoor Experience aan de Nijenburgerweg 7a in Alkmaar. Het wordt een mooi en gezellig evenement, waar beleving, voelen en proeven voorop staan. Het evenement is vrij toegankelijk, dus neem vooral partners, vrienden, vriendinnen of buren mee. Naast een goedgevulde bar met wijnproeverij en loeiende bbq's met voldoende vlees van Nice to Meat, kunnen belangstellenden kennismaken met de verschillende loungesets van bubalou en andere buitenmerken. Uiteraard is er op het terrein gedacht aan de kinderen.

Korting

Bovendien wordt deze dagen maar liefst 25% korting op een bubalou zitzak voor in de tuin gegeven! Consumenten zijn zeven dagen per week op afspraak welkom in de Stolpboerderij aan de Nijenburgerweg 7a in Alkmaar. Van donderdag tot en met zaterdag is de consumentenshowroom altijd geopend van 12.00 tot 17.30 uur.

Met binnen- en buitenshowroom. Telefoon: +31(0)20 244 27 91. info@bubalou.nl. Zie ook: www.bubalou.nl

De Bub