Met ingang van 1 mei is Renate Schuijt het team van Stroet-Kuipers komen versterken.
Met ingang van 1 mei is Renate Schuijt het team van Stroet-Kuipers komen versterken. (Foto: Vincent de Vries)

Makelaardij Stroet-Kuipers is verhuisd

NOORD-SCHARWOUDE - Laagdrempelig met een huiselijke sfeer, zo wordt Makelaardij Stroet-Kuipers vaak omschreven door haar klanten. Deze uitstraling neemt eigenaar Patrick Kuipers zeker mee naar de nieuwe locatie op Dorpsstraat 575-a in Noord-Scharwoude.

Per 1 mei is dit het nieuwe adres van de meest veelzijdige makelaar in de regio. Patrick is zeer blij met de verhuizing naar deze A-locatie. "Zo kunnen we nog beter zichtbaar maken wat onze diensten zijn en wat wij voor de klanten kunnen betekenen en zijn wij meer toegankelijker doordat we nu midden in het Langedijker winkelgebied gevestigd zijn."

Renate Schuijt

Ook is met ingang van 1 mei Renate Schuijt het team van Stroet-Kuipers komen versterken. "Renate is al jaren een bekend gezicht in de makelaardij en dus een ervaren aanwinst voor ons team", aldus Patrick.

Bij de verhuizing naar een nieuw pand is er ook voor gekozen de website geheel te vernieuwen. Makkelijk in gebruik en toegankelijk voor een ieder. Alle mogelijkheden van sociale media en een eigen website voor iedere koopwoning kunnen hierbij een mooie toegevoegde waarde zijn.

Kijkje in nieuwe kantoor


Het team van Makelaardij Stroet-Kuipers nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen op het nieuwe kantoor. "Daar bespreken wij graag onze geweldige openingsactie met u. Ook komen we graag vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling van uw woning."

Makelaardij Stroet-Kuipers, Dorpsstraat 575-a te Noord-Scharwoude, 072-5156788, www.stroet-kuipers.nl.

Per 1 mei is Dorpsstraat 575-a het nieuwe adres van de meest veelzijdige makelaar in de regio.