Afbeelding
(Foto: (Beeld aangeleverd))

LekkerLangedijk 2019 op stapel

LANGEDIJK - Het eerste culinaire festival van Langedijk vindt 24 en 25 mei plaats plaats op een unieke locatie middenin Langedijk. De parkeerplaats tegenover de Sint-Jan de Doper wordt omgetoverd tot 'bourgondisch plein'.

LekkerLangedijk staat voor twee gezellige dagen voor jong en oud. Tijdens deze dagen kunnen liefhebbers genieten van heerlijke muziek, lekker eten en een goede wijn. Uiteraard komt de bierliefhebber ook niets tekort op LekkerLangedijk. Met veel trots en enthousiasme is een samenwerking aangegaan met vijf horecapartijen. Restaurant de Burg, de Kolenist Bar & Grill, Restaurant Broeq, Biercafé de Roode Leeuw en Tapasbar La Fiesta voorzien alle bezoekers tijdens LekkerLangedijk van de lekkerste hapjes en bijpassende wijnen. De organisatie is verheugd dat - in samenwerking met mediapartner Rodi Media BV - een magazine met een oplage van 50.000 exemplaren wordt uitgebracht met betrekking tot dit heerlijke evenement.

Onderdeel van dit evenement

Met het bedrijf aanwezig zijn op LekkerLangedijk? Of graag onderdeel van dit mooie evenement worden? Vraag naar de mogelijkheden via info@lekkerlangedijk.nl. Meer informatie en ticketverkoop, zie de website. Ook wordt binnenkort meer bekend gemaakt via de Facebookpagina. De organisatie, deelnemers en vijf horecapartners hopen dat LekkerLangedijk 2019 een enorm succes wordt!