Maria Rood voor haar pand in  Alkmaar.
Maria Rood voor haar pand in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Kapperszaak MARIA ROOD nieuw in Alkmaar!

ALKMAAR - Maria Rood is kapster pur sang. Zo opende ze in 1989 voor het eerst haar eigen kapperszaak aan de Laanweg in Schoorl. Een aantal jaar later vestigde ze zich in Obdam. En daar is ze, met veel passie en plezier, de afgelopen 23 jaar dé kapster van het pittoreske dorpje geweest.

Maar, na zo'n mooie en lange periode is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Maria noemt Alkmaar inmiddels al een tijdje haar thuisbasis, en het is nooit een geheim geweest dat ze de stad wil verrijken met haar knipkunsten. Daarom opent Kapperszaak MARIA ROOD 7 mei haar deuren aan de Luttikoudorp 108. Bij Kapperszaak MARIA ROOD staat de beleving centraal. Door Maria's jarenlange ervaring ligt er een fantastische basis voor een geweldig kapsel. Maar een knipbeurt kan zoveel meer zijn dan dat. Even ontsnappen aan de dagelijkse routine, een luisterend oor, en een écht persoonlijke behandeling. Is dat niet waar we allemaal naar op zoek zijn?

Ware kappersbeleving

Ga voor de ware kappersbeleving, en kom vanaf 7 mei langs aan de Luttikoudorp 108 in Alkmaar. Maak een afspraak via www.kapperszaakalkmaar.nl of bel direct naar 072-7600800. Openingstijden: maandag gesloten. Dinsdag 09.00 tot 17.30. Woensdag 09.00 tot 19.30. Donderdag gesloten. Vrijdag 09.00 tot 17.30 uur. Zaterdag 08.00 tot 13.30 uur.