Inschrijven voor panna-toernooi

ALKMAAR - Wie wordt de 'Panna-Topper' op zaterdag 15 juni van het Sport2000 Panna-Toernooi wat gehouden wordt bij v.v. Kolping Boys in Alkmaar?

Wie het geboortejaar 2005 (Onder14) heeft, kan zich vanaf heden inschrijven! Er kunnen maximaal 48 spelers meedoen, elke speler speelt minimaal vijf wedstrijden in de poule, de beste twee uit de acht poules gaan door naar de finalerondes. De Panna-Topper wint een waardecheque van € 250,-- beschikbaar gesteld door sportkledingmerk JAKO, tevens krijgt de winnaar een beker en ook nog vier business-kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Volendam in het nieuwe seizoen.
Het inschrijfgeld is € 7,50 maar daar krijgt elke deelnemer wel een patatje en ijsje voor en ligt er tevens voor elke deelnemer een goed gevulde 'goodiebag' klaar met onder andere een JAKO shirt, cap, bidon, flesje water en nog veel meer verrassingen.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij Sport2000 aan de Laat 197 in Alkmaar of te downloaden op de website https://jongseniorencompetitie.nl/inschrijving-panna-toernooi/