LaminaatenParket.nl biedt hoge kwaliteit en service.
LaminaatenParket.nl biedt hoge kwaliteit en service. (Foto: aangeleverd)

LaminaatenParket.nl: dé specialist in vloeren

ALKMAAR - Aan de Koedijkerstraat 19 in Alkmaar (naast het HGA tankstation) is nu bijna vier jaar vloerenspecialist LaminaatenParket.nl Alkmaar gevestigd. Het bedrijf staat voor topkwaliteit vloeren en de beste service tegen zeer scherpe prijzen.

Alkmaarder Dennis van Houts, die samen met stadsgenoot Floris Hirshfeld de Alkmaarse vestiging runt: 'We bieden PVC-, laminaat-, parket- en houten vloeren van alle topmerken tegen de allerscherpste prijzen.' Naast genoemde vloeren verkoopt LaminaatenParket.nl Alkmaar ook tapijt/ vinyl en traprenovatie. Floris heeft 20 jaar ervaring als parketteur en vloerenlegger en deze kennis uit zich weer in de prachtige resultaten van de door ons gelegde houten (visgraat) PVC en laminaatvloeren.

Topmerken

Het bedrijfspand aan de Koedijkerstraat is opgedeeld in een basic aangeklede bedrijfshal, waar een groot aanbod aan vloeren te vinden is, en aparte showrooms voor PVC en houten parket vloeren. De mensen kunnen bij LaminaatenParket.nl Alkmaar terecht voor vloeren van onder meer topmerken als Parador, Quickstep, Balterio, Meister, Berry Alloc, Vivafloors, Moduleo, Mflor en Tarkett.

LaminaatenParket.nl kan voor de aller laagste prijzen gaan, omdat er een strak inkoopbeleid is. 'Samen met Den Haag en de overige filialen kopen wij groot in, en houden we een grote voorraad aan, hierdoor kunnen we met zeer scherpe prijzen werken. Ik wil benadrukken dat we geen partijhandel zijn. We bieden alleen de vloeren uit de vaste collecties van de topmerken rechtstreeks bij de fabrikant vandaan.'

Het andere speerpunt bij LaminaatenParket.nl Alkmaar is de service. Wij nemen altijd uitgebreid de tijd voor de klanten, en geven desgevraagd advies op maat. Voor het leggen en inmeten van de vloeren werkt de vloerspecialist overigens alleen met geselecteerde parketteurs en top-stoffeerders.

'Goede service en kwaliteit zijn ons visitekaartje. We bieden hoge kwaliteit vloeren en de beste service voor de laagste prijs,' aldus Dennis. En die laagste prijs is gegarandeerd. 'We werken met laagste prijs garantie, als iemand op internet dezelfde vloer voor minder ziet, dan passen we onze prijs aan. En onze vloeren zijn zeker scherper geprijsd dan bij de bouwmarkten, ook tijdens kortingsacties.'

Begrip

Dennis en Floris zijn hard op weg een begrip in Alkmaar en omgeving te worden. 'Dit concept bestond al wel in de grote steden, maar nog niet in het gebied boven het Noordzeekanaal. Wij hopen dat we de meest complete vloerenspecialist van de regio worden.'

Wie meer wil weten over Laminaat en Parket Alkmaar kan langskomen bij het bedrijf op Alkmaar Overstad naast benzinestation HGA of een kijkje nemen op www.laminaatenparket.nl.