De Akropolis.
De Akropolis. (Foto: aangeleverd)

Fly-Drive klassiek Griekenland

8 dagen v.a. € 649,- p.p.

REGIO - Op uw route door het oude Griekenland maakt u kennis met de hoogtepunten en de diversiteit aan culturen van het Griekse vasteland en het ongerepte Peloponnesos. Besteed ook aandacht aan de eeuwenoude metropool van het land, Athene. Laat het gigantische, oude theater en het heiligdom van de God der Geneeskunde Epidaurus niet ongezien aan u voorbij gaan.

En ontdek de indrukwekkende ruïnestad Mystras, het orakelheiligdom van Delphi en de uitbundige Griekse natuur. En natuurlijk is er ook volop tijd om gewoon lekker te genieten van de heerlijke Griekse keuken en het aangename klimaat. Vakantie vieren op z'n best!

Lezersarrangement

Retourvlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Athene, luchthavenbelasting/brandstofheffing, 7 nachten verblijf in middenklasse hotels met dagelijks ontbijt, all-inclusive autohuur tijdens het hele verblijf (€ 0,- eigen risico). Speciaal voor de lezers van deze krant: u ontvangt ter plaatse drie flesjes met 'geuren van Griekenland'-kruiden. Vertrek op woensdag, vrijdag en zondag van mei tot en met oktober 2019. Prijs op basis van twee personen. Boeken kan tot en met 19 mei 2019.

8 dagen v.a. € 649,- p.p.

Meer informatie en boeken:

www.kras.nl/LR83472.

Of bel 088-0885886 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83472.

Een typisch Grieks straatje.