Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Nieuw: Memory Bodycasting

HEERHUGOWAARD - Het maken van een tastbare herinnering. Een handbeeld met je eigen unieke handen. Een herinnering die met de jaren voor meer waarde zal zorgen. Sinds maart heeft Memory Bodycasting Jennifer Heinze de deuren van haar bedrijf Memory Bodycasting geopend.

'Elke dag is een dagje erbij en die is ons gegeven. Maar wat als je er ineens niet meer bent? Hoe mooi is het dan als je nog iets tastbaars kunt achterlaten voor je nabestaande, of andersom'? Jennifer Heinze zelf, heeft haar zoon verloren na 21 weken zwangerschap. Hij heeft nooit op de wereld mogen staan maar is nu voor altijd en eeuwig een tastbare herinnering in haar huiskamer.

"Ik ben blij dat ik toen bekend was met deze methode, wij ondervinden er als gezin veel troost van." Na vele gesprekken met lotgenoten begreep Jennifer dat zij meer over bodycasting hadden willen weten. "Ik zou dan ook meer mensen datzelfde stukje troost willen bieden met het mooie dankbare werk wat ik doe. Laten we meer mensen over deze mogelijkheid vertellen zodat ook zij de keus hebben om hun verlies op die manier vorm te geven." Een prachtig, uniek en tastbare handbeeld kun je nu samen met je geliefde laten maken bij Memory Bodycasting Jennifer Heinze. Ook op locatie te bespreken.

Memory Bodycasting Jennifer Heinze is te vinden op Facebook en Instagram. Of stuur een mail naar memory.bodycasting.jh@hotmail.com