De leukste SNURK slaapmode in de pop-up-store
De leukste SNURK slaapmode in de pop-up-store (Foto: aangeleverd)

De leukste SNURK slaapmode in pop-up-store

CASTRICUM - Huitenga slaapwoonwinkel richt zaterdag 11 en zondag 12 mei de pop-up-store op Camping Bakkum in met diverse slaap- en badproducten tegen scherpe prijzen. Vooral de hippe slaapmode van SNURK krijgt veel ruimte in de pop-up-store.

Huitenga slaapwoonwinkel te gast op Camping Bakkum

Huitenga slaapwoonwinkel voert het populaire merk SNURK al enkele jaren. Met SNURK is de consument zeker van een kwalitatief, duurzaam en eerlijk product dat met liefde ontworpen en vervaardigd is.

Unieke fotoprints

Alle prints zijn homemade door Nederlandse ontwerpers. Dit resulteert in unieke, karakteristieke fotoprints. De collectie van SNURK is geschikt voor jong en oud en verkrijgbaar in de maten 56 t/m XL.

Naast de mooie Huitenga producten en de ontspannen sfeer van Camping Bakkum, zijn ook de speciale prijzen reden voor een bezoek aan de pop-up-store. De kortingen lopen op tot 20% en na aankoop van een product maakt men kans op een gratis SNURK dekbedovertrek naar keuze.

Dierentuintje

De pop-up-store is te vinden tegenover het dierentuintje op Camping Bakkum en op zaterdag 11 mei geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur en op zondag 12 mei van 11.00 uur tot 19.30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.huitenga.nl.